“Avengers: Infinity War” nu oppe på $1,2 mia. globalt

DB - ABLACKAVENGERS1 (720x326)

Disney and Marvels “Avengers: Infinity War” fortsætter med at tiltrække publikum i forbløffende mængder. Filmen indspillede $112.5 mio. i anden-weekenden i USA. Filmen har nu indspillet $1,2 mia. globalt og er ikke engang åbnet i Kina endnu.

Faktisk er ”Avengers: Infitnity War” på 11 dage blevet set af flere end Netlix har abonnenter. Det fortæller sin helt egen historie.

”Avenger: Infinity War” har tvunget de øvrige amerikanske studier til blot at sidde på sidelinjen og holder i vid udstrækning deres store film tilbage, af frygt for at blive kørt over af en damptromle filmbranchen sjældent har set mage.

Få film vovede derfor at gå op imod ”Avengers: Infinity War”.

Jason Reitmans ”Tully”, med Charlize Theron, var en af den modige. Den åbnede med en indspilning på $3,2 mio. Filmen er en komedie og fokuserer på en enlig mor med tre børn, så får tildelt en barnepige af sin stenrige bror.

Filmen blev modtaget af en meget fin 89%-rating på Rotten Tomates.

I ”specialty”-afdelingen åbnede dokumentarfilmen ”RBG”, som handler om den amerikanske højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg. Filmen indspillede $560.000 fra 34 premierebiografer, hvilket giver et fint gennemsnit på $16.471. Den blev modtaget af en meget fin 93%-rating på Rotten Tomates.

På grund af Avengers-succesen er der ingen nye film næste weekend i USA, af interesse for danske biografejere. Filmene er simpelthen skræmt væk.

1a1abxs (720x489)