”Guardians of the Galaxy Vol. 2” runder $630 millioner globalt

DB - ABLACKGUARDIAN (720x331)

”Guardians of the Galaxy Vol. 2” besætter fortsat førstepladsen på alverdens hitlister og har foreløbig indspillet $630,6 mio. globalt.

Til gengæld er “Kong Arthur: Legenden om sværdet” et flop af episke proportioner. Filmen kostede $175 mio. at producere, men åbnede denne weekend med sølle $14,5 mio. i de nordamerikanske biografer.

Filmen står til at tabe over $100 mio.

“Kong Arthur: Legenden om sværdet”, som har Charlie Hunnam i titelrollen og Jude Law i rollen som “Merlin”, er en mørk version af den klassiske historie.

Filmen, hvis premiere blev udskudt adskillige gange, modtog en 27%-rating af Rotten Tomatoes og en “B+”-rating fra CinemaScore.

Ja, selv ”Blondiner i junglen” slog ”King Arthur”. Filmen, som har Amy Schumer og Goldie Hawn i hovedrollerne, kostede moderate $42 mio. og indspillede $17,5 mio. over weekenden i de nordamerikanske biografer. Håbet var en noget større åbning, under hensyntagen til Schumers ”Trainwreck”, som åbnede med $30 mio. i sommeren 2015.

”Blondier i junglen” følger en mor og en datter mens de forsøger at undslippe, efter at være blevet kidnappet under en ferie i Ecuador.

Komedien modtog en 36%-rating fra Rotten Tomatoes og en ”B”-rating fra CinemaScore. Kvinder udgjorde 77 procent af premierepublikummet og over halvdelen af publikummet var mellem 18 og 34.

Næste weekend åbner Ridley Scotts ”Alien: Covenant” i de amerikanske biografer og den får følgeskab at teen-dramaet ”Alt eller intet” af Stella Meghie.

1abfinal (720x428)