US-anmelder: “John Wick: Chapter 3 – Parabellum” er årets bedste actionfilm!

Selvom John Wick: Chapter 3: Parabellum, med Keanu Reeves i hovedrollen, først får premiere 16. maj, er de første amerikanske anmeldelser begyndt at rulle ind. Og de er overstrømmende og kalder filmen den hidtil bedste i franchisen.

Filmen har pt. en 97% fresh rating på Rotten Tomatoes!

Selv om filmen indeholder meget vold, roser anmelderne filmens tekniske kvalitet i action-scenerne. Ja, sågar sammenlignes filmen med The Matrix.

Ikke alene ønsker de amerikanske anmeldere mere John Wick, de forlanger også spin-offs af filmens øvrige karakterer.

Filmen handler om super-lejemorderen John Wick, som er på flugt efter at have dræbt et medlem af Den Internationale Lejemorder Sammenslutning. Med en dusør på $14 millioner for hans hoved, er han jaget vildt overalt for mandlige og kvindelige lejeremordere.

Udover Keanu Reeves i titelrollen, medvirker også Halle Berry, Ian McShane, Laurence Fishburne og Anjelica Huston. Chad Stahelski, som også stod ved roret på de to foregående John Wick-film, har instrueret.

Her er et lille udsnit af de amerikanske anmeldelser:

“Med John Wick 3 har Reeves endelig lavet en actionfilm på højde med The Matrix”. -Edward Douglas, The Beat.

”Det er den bedste hidtil i franchisen, og slår selv etteren. Jeg håber Keanu Reeves bliver ved med at lave denne slags film for evigt.” -Mike Ryan, Uproxx.

“Årets bedste actionfilm.” -Sean Mulvihill, fanboynation.com

“Et episk koreograferet kaos som udvider Wick-universet på de mest glædelige måder.” -John DeFore, Hollywood Reporter.

”Som en fantastisk koreograferet, umotiveret voldelig actionfilm, er det stor kunst.” -Chris Nashawaty, Entertainment Weekly.