“10 Cloverfield Lane” åbner fornemt i USA

DB - ABLACKCLOVER (720x324)

Den J.J. Abrams-producerede “10 Cloverfield Lane” indspillede yderst tilfredsstillende $25.2 mio. over weekenden i de amerikanske biografer.

“10 Cloverfield Lane” er en sejr for Paramount og Abrams. Abrams har beskrevet filmen som en spiritual fortsættelse af hittet “Cloverfield”. Filmen, som har John Goodman, Mary Elizabeth Winstead og John Gallagher Jr. i hovedrollerne, kostede beskedne $13 mio. at producere og blev modtaget af en ”B-”-rating fra CinemaScore og en imponerende 90%-rating fra Rotten Tomatoes.

Disneys “Zootopia” fortsætter sin sejrgang og indspillede $50 mio. i andenweekenden. Det er et fald på yderste beskedne 33%. Filmen har foreløbig indspillet $142,6 mio. i USA og $431,3 mio. globalt.

Sacha Baron Cohens komedie ”Grimsby” var til gengæld en kæmpe skuffelse. Filmen indspillede $3,2 mio. over weekenden og markerede komikerens dårligste åbning nogensinde. Der var desværre heller trøst fra de internationale markeder, hvor filmen foreløbig kun har været i stand til at indtjene $14,4 mio.

”Grimsby” blev modtaget af en ”B+”-rating fra CinemaScore og en 38%-rating fra Rotten Tomatoes.

Næste weekend åbner ”The Divergent Series: Allegiant” i USA.

1abdsene (720x472)