9 Bodil-nomineringer til én film

Filmen “Hvor Kragerne Vender” med Rosalinde Mynster i hovedrollen er nomineret til 9 Bodil-priser. Spændingen udløses 19. marts (Foto: Pressefoto – Nordisk Film Distribution)

Foreningen “Danske Filmkritikere” står bag den mest traditionsrige danske filmpris – Bodilprisen – der er blevet uddelt siden 1948.

Den uddeles igen lørdag d. 19. marts, og i dag (25. januar) er de nominerede i de forskellige kategorier blevet offentliggjort.

Det springer i øjnene, at filmen “Hvor Kragerne Vender” er blevet nomineret i hele 9 kategorier. Dette er aldrig sket før for en film – der er i alt 14 priser i spil til den eftertragtede hvide porcelænsstatuette.

Hele listen af nominerede film kan ses her.

Man kan købe sig adgang som tilskuer til festen for Bodilprisen, og her venter der givetvis mange glade momenter i

Showets vært bliver Annika Aakjær, som med sin musikalitet, humor, et veludviklet performertalent og sin store personlighed på kort tid har taget Danmark med storm. Siden sit debutalbum har hun imponeret både anmeldere og publikum med sine originale tekster og melodier.

Udover at være et stort navn på den danske musikscene har hun også flere præstationer som skuespiller bag sig. Med værtskabet ved Bodilprisen ser hun frem til at hylde filmbranchens mange, dygtige aktører med et show ud over det sædvanlige.