Adm. direktør Michael Fleischer forlader SF Film

DB - MICHAEL FLEISCHER (720x333)

Svensk Filmindustri reorganiserer på Nordisk plan. Adm. direktør Michael Fleischer forlader SF Film A/S i Danmark, mens Lars Bjørn Hansen er udnævnt til Country Manager og Thomas Schultz til Salgs- og Marketingmanager for både bio- og videodistribution.

Grundet organisatoriske ændringer og centralisering af en række funktioner indenfor Svensk Filmindustri bliver stillingen som Adm. direktør for SF Film A/S i Danmark nedlagt, og Michael Fleischer forlader derfor stillingen pr. dags dato. Økonomidirektør hos SF Film A/S, Lars Bjørn Hansen, er udnævnt til Country Manager med ansvaret for den daglige drift, mens Thomas Schultz, som har været salgs- og marketingdirektør for videoafdelingen, nu også overtager salgs- og marketingansvaret for bioafdelingen hos SF Film A/S.

Michael Fleischer, der blev ansat som Adm. direktør hos SF Film A/S i januar 2000, har i løbet af årene sammen med sit team udviklet SF Film fra at være en lille nystartet organisation til den største filmdistributør i Danmark. Med Michael Fleischer i front startede SF Film A/S også op med film- og TV produktion, og SF Production står i dag bag store TV succeser som ”Rita” og ”Badehotellet” samt Bille Augusts spillefilm ”Marie Krøyer”.

”Jeg har haft 14 skønne år i virksomheden, og det har været et kæmpe privilegium at stå i spidsen for SF Film. Det har været en eventyrlig rejse, og jeg kommer til at savne en fantastisk virksomhed med dejlige kolleger, som med stort mod, loyalitet og professionalisme har hjulpet til med at skabe den største film- og TV virksomhed i Danmark”, siger Michael Fleischer.

Lignende organisatoriske ændringer er trådt i kraft pr. dags dato i SF Film Norge og SF Film Finland.

Brancheforeningen Danske Biografer (DB) modtager denne nyhed med beklagelse. Ikke alene mister SF Film en yderst kompetent administrerende direktør, men Foreningen Af Filmudlejere i Danmark mister ligeledes en god formand.

DB er dog fuld af fortrøstning til, at en ny god formand for FAFID vil blive fundet, ligesom det nye lederskab af SF Film vil føre selskabet til nye højder.

DB skal takke for det gode samarbejde og ønsker Michael Fleischer al mulig held og lykke i sit fremtidige virke.