“Ant-Man” holder førstepladsen i USA

DB - BLACKANT (720x332)

“Ant-Man” holdt sin 1. plads på den amerikanske top ti med en indspilning i anden-weekenden på $27,7 mio. Filmen er nu oppe på $226,5 mio. globalt.

Ingen af de tre nyankommne film i bred udsendelse, kunne hamle op med den lille mand.

Chris Columbus’ nye komedie ”Pixels” skuffede med en indspilning på $24,0 mio. Det er langt fra godt nok, når man tager filmens produktionsomkostning på $88 mio. i betragtning. Anmelderne sønderrev filmen med en rating på Rotten Tomatoes på sølle 19%, mens publikum gav den en middelmådig “B”-rating på CinemaScore.

Filmen er endnu et anslag mod Adam Sandlers evne til at tiltrække publikum. Komikeren har indgået en aftale med Netflix om tre kommende film. Savnet vil blive til at overse.

Også filmatiseringen af John Greens “Paper Towns” skuffede med en indspilning på $12,5 mio. Sidste sommers ”En flænge i himlen”, af samme forfatter, åbnede med hele $48,0 mio. de første tre dage. Filmen har kostet beskedne $12,0 at producere, så de skal nok komme i sort.

”Paper Towns” modtog en ”B+”-rating på CinemaScore og en 58%-rating på Rotten Tomatoes.

Til gengæld overraskede Antoine Fuqua’s boksedrama “Southpaw” med Jake Gyllenhaal. Den indspillede $16,5 mio. de første tre dage. Filmen modtog en ”A”-rating på CinemaScore og en 58%-rating på Rotten Tomatoes. ”Southpaw” kostede $30 mio. at producere, så den skal også nok klare frisag.

Her er sommerens største succeser globalt (med indspilning i parantes): ”Jurassic World” ($1.541 mio.), ”Fast & Furious 7” ($1.500 mio.),”Avengers: Age of Ultron” ($1.400 mio.), ”Minions” ($759 mio.) og ”Inderst inde” ($550 mio.).

Næste weekend åbner følgende film i USA: action-filmen ”Mission: Impossible – Rogue Nation” med Tom Cruise og komedien ”Vacation” med Ed (”Tømmermænd i Las Vegas”) Helms.

1kskss (720x475)