Atlas Biograferne tager endnu et kvantespring

Atlas Biograferne i Rødovre Centrum udvikler sin sal 3 med komfort og lyd Danmark endnu ikke har oplevet. 

Den gode modtagelse Atlas Biograferne har fået på deres ombygning af sal 5 sidste år bekræfter biografen i, at være gået den rigtige vej. Derfor giver biografen nu deres gæster endnu mere af det gode. Fra mandag d. 27. august går Atlas Biograferne i gang med at opgradere sal 3 med en genåbning d. 4. oktober. 

De 155 pladser bliver skiftet ud med 73 luksusstole. Atlas har taget et kongevalg med Hollywood stolen fra Figueras. Og selvfølgelig beholdes de dobbelte armlæn, så gæsterne ikke behøver at flette fingre med fremmede. Der kommer et bord på hver stol inkl. en USB-oplader så konferencegæsterne kan benytte deres tablets under sessionen uden frygt for at løbe tør. Række afstanden øges også til lidt over 2 meter. 

Selvom der er meget fokus på komfort i de danske biografer i disse år, finder Atlas det vigtigt ikke at glemme resten af oplevelsen. Lærredet kommer til at hælde en smule frem, så gæsterne ikke for hold i nakken for at se billedet, nu de lægger ryglænet ned og løfter benene op. 

Lydmikset opgraderes til 3D lydformatet AUROMAX og selve forstærkerne og højttalerne skiftes ud til Christie Vive Audio. Dermed bliver Atlas Biograferne den første biograf der leverer ribbonbased lyd i Danmark. Uden at blive for teknisk så beskrives forskellen bedst ved at lyden kommer til at gå fra sort/hvid til farve. 

Salen vil fremover komme til at hedde SATURN.