”Avengers: Endgame” – århundredets filmbrag!

(Foto: Superheltene som skal forsøge at skabe orden i det kaos “Avengers: Infinivty War” efterlod universet i.)

Onsdag den 24. april rammer en tsunami af publikummer danske biografer. Årsag: Den nye superheltefilm fra Marvel: ”Avengers: Endgame”.

Alene på dagen hvor forsalget åbnede, blev der solgt over 47.000 billetter i landets biografer. Det er rekord.

Aldrig har en film haft så stor forhåndsinteresse. Ja, selv ”Star Wars” må give fortabt. 

De danske billetbetillingsportaler kom på en hård prøve og serverne kom på overarbejde i en grad aldrig tidligere oplevet. 

Biograferne gør selvfølgelig alt hvad de kan for at efterkomme efterspørgslen og ekstraforestillinger har gjort det muligt stadig at få billetter til premieredagen. Enkelte biografer har for-premiere på filmen allerede den 23. april kl. 23.30, men til disse forestillinger skal man til at rubbe neglene, hvis man vil sikre sig billet. 

I USA er forhåndsinteressen selvfølgelig også enorm og her oplever man også alle rekorder blive slået. Faktisk er der blevet solgt fem gange så mange billetter som til forgængeren ”Avengers: Infinity War”. 

Forventningen er da også, at filmen vil slå box-office åbningsrekord, endda til trods for filmen er lige over 3 timer lang, hvilket reducerer antallet af forestillinger i biograferne. 

Nedenstående de 5 største åbninger, som det forventes ”Avengers: Endgame” vil slå. 

Men en ting er åbningsweekenden, en ganske anden er slutresultatet. Flere analytikere mener ”Avengers: Endgame” kommer til at slå selveste ”Avatar”. Se nedenstående de 5 mest indtjenende film i filmhistorien.

Filmens trailer: