Biografklub Danmark søger direktør

DB - ABLACKHBIO (720x327)

Stillingsannonce – Direktør til Biografklub Danmark

Du elsker levende billeder og kan stadig lade dig rive med af magien på biograflærredet. Du kender de store instruktører, sætter pris på godt håndværk og lader dig betage af stor kunst.

Det var det bløde. Her kommer det nødvendige:

Du er god til ledelse, stærk i forretningsudvikling og den bedste til markedsføring. Om din uddannelse er formel eller bygget på solid erfaring er knap så vigtigt. Vi ser mere på dine resultater. Du er åben, imødekommende og robust nok til at skære igennem, når beslutninger skal træffes.

Du ved, at næsten intet fra i går er godt nok i morgen. At den digitale virkelighed og SoMe har taget overhalingsbanen og tvunget de gamle forretningsmodeller ud i krybesporet.

Samtidig ved du, at dine kunder er det største aktiv. At den enkelte kunde er dyrebar og ikke altid byder den ny tids forandringer velkommen. Du ved, at selvom forandringer haster, skal de gennemføres med omtanke og overblik.

I denne unikke stilling er du leder af en lille organisation med få medarbejdere – og du skal være indstillet på, at spændvidden i jobbet går fra det strategiske til det operationelle niveau. Du har landets dygtigste programudvalg, der ved alt om film, men overlader til dig at styre og udvikle forretningen.

Som direktør er dit fokus: • at skabe kommerciel vækst i form af et øget medlemstal. • at styrke profilen og skabe synlighed. • at sikre et stærkt samarbejde på tværs af Biografklub Danmarks interessenter som fx filmproducenter, filmudlejere, biografer og Det danske filminstitut.

Den nuværende direktør har sammen med bestyrelsen bygget klubben op fra et lokalt forsøg til et afgørende aktiv for danske biografer. Den nye direktør skal på én gang fastholde en helt usædvanlig trofast medlemsskare og tiltrække nye medlemmer, der – ligesom dig – elsker levende billeder og let lader sig rive med af magien på biograflærredet.

Vi lægger vægt på, at dine konkrete erfaringer omfatter markedsføring og fastholdelse af kundeloyalitet ved indførelse af digital teknologi. Og vi lægger vægt på, at du har haft økonomi/budgetansvar og prøvet kræfter med at repræsentere din organisation eksternt i branchemæssige sammenhænge. Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk.

Ønsker du at gå om bord i denne unikke og sjældent åbne stilling skal du søge nu! Ansøgningsfristen er søndag d. 14. januar 2018. Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Anita Blinkenborg på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Søg stillingen via www.compasshrg.com og vedhæft din ansøgning og dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet i skemaet.

Biografklub Danmark er et fælles filmbrancheinitiativ, der har til formål at fremme det voksne biografpublikums interesse for biografoplevelser ved at tilbyde biografbilletter til et antal nye film til halv pris. Klubben er med sine 170.000 medlemmer p.t. et af landets største kulturfællesskaber. Klubben er forankret i Den Erhvervsdrivende Fond Biografklub Danmark, som har udskilt driften af klubbens biograftilbud i Biografklub Danmark A/S.