Biografklub DK fastlægger resten af sæsonens program

Emma Watson, Florence Pugh, Saoirse Ronan og Eliza Scanlen er klar på de danske biograflærreder fra 4. juni – og senere på sommeren venter de sidste 3 filmpremiere fra Biografklub Danmark (PRESSEFOTO)

Torsdag d. 4. juni begynder normaliseringen af de danske biografer for alvor. Det er nemlig dén dag, at filmen “Little Women” får Danmarkspremiere.

Filmen er en del af det resterende program for Biografklub Danmark, som i lighed med resten af landet har været i “corona-karantæne” siden starten af marts måned.

Derfor måtte BKD bremse sit program, der kun var godt og vel halvvejs afviklet. Med 10 premierefilm på sæsonens program manglede de 4 – men i løbet af den netop overståede weekend er planerne for disse film lagt fast.

Ud over “Little Women” 4. juni, er der premiere til den danske film “Undtagelsen”, baseret på Christian Jungersens roman, 2. juli.

Country-musikfilmen “Wild Rose”, der handler om en lidt speciel – men ganske charmerende – countrysangerinde fra Skotland, får premiere 23. juli.

Og som den sidste BKD-film får “Vores mand i Amerika” dansk premiere 13. august. Det er en film af instruktøren Christina Rosendahl, og det er fortællingen om ambassadør Henrik Kaufmann, der er udstationeret i Washington under 2. verdenskrig.

Biografklub Danmark håber at kunne give et kig på næste sæsons planer og film ganske snart.