”Black Panther” overgår alle superhelte-film i forsalg

DB - ABLACKPANTHER (720x323)

”Black Panther” overgår alle superhelte-film i forsalg i USA, meddeler billetbestillingsportalen Fandago.

Fandango rapporterede onsdag, at “Black Panther” topper dagligt billetsalg i kølvandet på de første screeninger i mandags. Og filmen har først egentlig premiere i USA den 16. februar

Ifølge en Fandango-undersøgelse blandt mere end 1.000 “Black Panther”-potentielle biografgængere, ser 97% frem til en anden slags superheltefilm, 95% ser frem til filmens positive budskaber, 93% fortalte, at de ikke kunne vente med at se Chadwick Boseman i en selvstændig “Black Panther”-film, efter at have set ham i “Captain America: Civil War”, 86% er spændte på at se filmens kvindelige vagter/krigere og 85% er fascineret af filmens eksotiske location i det mystiske afrikanske kongerige Wakanda.

“Buzz på “Black Panther” er elektrisk,” forklarer Fandangos administrerende redaktør Erik Davis. “Publikum til de tidlige screeninger fortæller jo, at det er en af ​​Marvels bedste film nogensinde, og den positive ’word-of-mouth’ hjælper med at drive filmens spektakulære forsalg.”

”Black Panther” så ud til at åbne med $100-120 mio. i USA, på grundlag af et estimat udregnet 25. januar. Men i mellemtiden er forsalget eksploderet, så åbningen bliver sandsynligvis endnu større.

Tracking viste at 83% af amerikanerne kender til ”Black Panther” og 56% viser interesse for at se filmen.

Boseman spiller hovedrollen som T’Challa, der overtager som Wakanda’s trone, efter at hans far T’Chaka blev dræbt i “Captain America: Civil War.” Også Angela Bassett, Forest Whitaker og Michael B. Jordan medvirker. Ryan Coogler har instrueret filmen på grundlag af et manuskript han har skrevet sammen med Joe Robert Cole.

Filmen får dansk premiere en dag før den amerikanske, den 15. februar.