“Blade Runner 2049” indfriede ikke forventninger i USA

DB - ABLACKBALDE (720x326)

Til trods for fantastiske anmeldelser, med en 89%-rating på Rotten Tomatoes, og en fin modtagelse blandt publikum, med en “A-“- rating på CinemaScore, åbnede ”Blade Runner 2049” under forventningerne.

Den længe ventede sequel til Ridley Scotts kultklassiker ”Blade Runner” fra 1982, åbnede med $31,5 mio. En noget skuffende start på en film som har kostet $150 mio. at producere. Umiddelbart inden premieren var forventningen en åbning på mindst $45 mio.

I filmen står Ryan Gosling overfor Harrison Ford, som gentager sin rolle som Rick Deckard. Blandt de øvrige medvirkende møder vi Jared Leto, Dave Bautista, Robin Wright og Ana de Armas.

Desværre var der heller ikke meget at råbe hurra for i forbindelse med weekeendes to øvrige nye film.

“The Mountain Between Us”, med Idris Elba og Kate Winslet, åbnede med beskedne $10,1 mio. Den $35 millioner dyre film, som Hany Abu-Assad har instrueret, fortæller historien om to rejsende der efter et flystyrt må overleve i en bundfrossen ødemark.

“The Mountain Between Us” modtog en 46%-rating i Rotten Tomatoes og en ”A-”-rating på CinemaScore.

Animationsfilmen ”My Little Pony” åbnede endnu mere skuffende, med $8,8 mio. Filmen er baseret på tv-serien af samme navn.

“My Little Pony” modtog en 58%-rating i Rotten Tomatoes og en ”A-”-rating på CinemaScore.

Så alt i alt en lidt besynderlig weekend i USA. Publikum kunne lide alle weekendens nye film, der kom bare ikke ret mange.

Næste weekend åbner følgende film i USA: Action-thrillerne ”The Foreigner” med Jackie Chan, gyseren ”Happy Death Day” og dramaet ”Breathe” med Andrew Garfield og Claire Foy.

1a6 (720x447)