“Bond 24” begynder optagelser i oktober

Den nye James Bond-film, som foreløbig ikke hedder andet end “Bond 24”, begynder optagelser i oktober. I al fald ifølge Ralph Fiennes, som vender tilbage i rollen som M.

James Bond er hot som nogensinde og hver en nyhed modtages med åbne arme fra de mange fans over hele kloden. For eksempel da Ralph Fiennes fortalte MTV News, at optagelserne vil begynde i oktober.

Det ser dog ud til det kan komme til et sammenstød på James Bonds stamstudie, Pinewood, idet ”Star Wars” ligeledes benytter dette studie. Men det ville være nogen ting mærkeligt om James Bond skulle finde et andet studie, specielt i betragtning af at et af studierne er opkaldt efter netop James Bond.

Filmholdet vil selvfølgelig – som altid – også skulle i gang med optagelser på eksotiske steder rundt om på kloden.

Ifølge rygterne vil historien sprede sig over to film, som man så det med ”Casino Royale” og ”Quantum of S0lace”.

Filmens titel er endnu en velbevaret hemmelighed, men hvis titlen skal tage udgangspunkt i en af Ian Flemings romaner, er der nu kun fire titler tilbage: ”The Property of a Lady”, ”The Hildebrand Rarity”, ”Risico” og ”007 in New York”.

Det er dog næppe sandsynligt filmen vil få en af disse fire titler. Filmens arbejdstitel er pt. ”Devil May Care”.

”Bond 24” får verdenspremiere i de danske biografer den 23. oktober 2015.

Som nævnt vil Fiennes vende tilbage i rollen som M og selvfølgelig skal vi endnu engang opleve Daniel Craig præsentere sig som ”Bond, James Bond”.

Naomi Harris og Ben Whishaw vil ligeledes være tilbage i rollerne som henholdsvis Eve Moneypenny og Q.

Sam Mendes tager en tur mere bag kameraet.