Bond-rekord: 1.000.000 solgte billetter!

Den femte Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen har solgt bedre end nogen tidligere Bond-film i Danmark (Foto: Tristan Fewings/Getty Images for EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, og Universal Pictures)

Allerede for 1½ uge siden strøg “No Time to Die” forbi “Skyfall” og blev dermed den mest sete Bond film i de danske biografer nogensinde.

Og søndag (14. november) rundede “No Time to Die” så imponerende 1.000.000 billetter og har nu som den eneste Bond film nogensinde rundet millionen. En bedrift som ovenikøbet er sket efter kun 6,5 uge i biografen.

Filmen har, efter endnu en flot weekend, solgt i alt 1.001.526 billetter og indtjent over 126 millioner kroner alene i de danske biografer.

Der er kun 12 film siden 1976, hvor man officielt begyndte at registrere billetsalget, som har rundet den magiske million.

Ganske få udenlandske titler har rundet 1.000.000 billetter, og sidste gang var AVATAR fra 2009, der endte på 1.158.592 solgte billetter.

I en pressemeddelelse fra SF Studios, der distribuerer filmen til de danske biografer, siger selskabets Head of Theatrical Distribution, Frederik Malling Juul:

“Der er blevet knoklet med filmen, og det har fået os ind i en lille eksklusiv gruppe af film, der har rundet 1 mio. billetter. “No Time to Die” er en stor fællesskabsoplevelse midt i en pandemi, og den slags har vi brug for. Og så er det med til at stadfæste at Danmark er verdens største Bond territorie mål på indbyggere. Så vi har meget at være stolte af.”