Cameron vil optage ”Avatar 2” i 4K

James Cameron er han begyndt at afsløre bittesmå godbidder om hans planer for ”Avatar”-trilogien – og disse planer omfatter naturligvis den nyeste teknologi. Hvad ellers kunne man forvente fra Cameron?

Cameron har afsløret, at han sandsynligvis vil optage de næste tre ”Avatar”-film i 4K-opløsning og eventuelt også higher frame rates – i det mindste delvist.

”Vi kigger på higher frame rates. Jeg studerer det. Jeg har ikke taget en endelig beslutning endnu om hele filmen vil blive optaget i higher frame rates eller kun delvis. Vi vil optage filmen i 4K og til den tid vil der være en masse biografer, som kan vise 4K,” udtaler instruktøren.

Instruktøren er i øjeblikket i gang med at forbereder de enorme mængder af software, der skal til for at skabe ​​Pandoras verden, samt udvikle manuskriptet og karaktererne til de næste tre film.

Cameron lover ”at man vil komme til at opleve nye verdener, nye levesteder og nye kulturer”.

Den primære konflikt mellem de dominerede mennesker og Na’vis syn på integration med naturen, vil være dem samme – men det vil give sig udslag på mange forskellige måder.

”Avatar”-fortsættelser vil få premiere i december 2016, 2017 og 2018.