“Captain America” stadig nr. 1 i USA, Johnny Depp’s “Transcendence” flopper

DB - JOHNNY (720x333)

Selv ikke Johnny Depp kunne redde Nordisk Films dyrt indkøbte sci-fi film “Transcendence” fra en kedelig amerikansk start på $11.2 million. Der er dog håb om at de internationale markeder vil klare sig bedre, pga. Depps enorme popularitet uden for USA.

Til gengæld sikrede “Captain America: The Winter Soldier” sig sin tredje førsteplads på den amerikanske hitliste. Superhelten indspillede $26,6 mio. over weekenden og har totalt indspillet $201,5 mio. i USA. Inklusive de internationale markeder er filmens globale indspilning nu oppe på imponerende $586,6 mio.

“Transcendence,” som har et budget på $100 mio. faldt helt på bugen og modtog tilmed en meget dårlig “C+” rating fra CinemaScore.

”Transcendence” markerer Johnny Depps fjerde flop i streg. Godt han snart bliver reddet af en fortsættelse til ”Alice i eventyrland” og atter skal svinge kården i en ny ”Pirates of the Caribbean”-film.

Blandt de øvrige nyheder på den amerikanske hitliste, kan nævnes et par film som dog ikke kom ind blandt de ti mest indspillende:

”Bears” kom ind på en 11. plads, med $4,7 mio., hvilket er ret skuffende og den hidtil dårligste åbning af en film fra DisneyNature. ”Bears” får premiere 18. september i Danmark.

John Turturros ”Fading Gigolo” åbnede stærkt med $198.379 fra kun fem biografer. I filmen medvirker instruktøren selv samt Woody Allen, som ikke synes hæmmet af den personlige skandale fornylig. ”Fading Gigolo” får premiere i Danmark 8. maj.

”The Amazing Spider-Man 2”, som ikke har premiere i USA før 2. maj, er åbnet i 14 internationale markeder og har indspillet massive $47,0 mio. og er strøget direkte ind på førstepladsen i alle lande den er åbnet i.

Næste weekend åbner følgende film i USA: ”Brick Mansions”, ”The Other Woman”, “Locke” samt “Ung og smuk”.

DB USA - april (720x407)