Daniel Craig: James Bond er det bedste job i verden

DB - ABLACKCRAIG (720x325)

Daniel Craig har for første gang i måneder offentlig talt om sin fremtid som James Bond

Daniel Craig optrådte i går på et 90-minutters seminar på New Yorker Festival i School of Visual Arts.

Med Nicholas Schmidle som moderator, talte Craig om livet som skuespiller, hans karriere, aktuelle begivenheder, og tog derefter spørgsmål fra publikum. Han gjorde en effektfuld entré med sit blege blonde hår fra rollen som Joe Bang i den kommende film ”Logan Lucky”.

Craig erkendte, at han på forhånd vidste, at spørgsmålet om fremtiden som James Bond og den næste film, “Bond 25” uundgåeligt ville dukke om. Han jokede med at hans publicist var blevet oversvømmet af henvendelser om, hvorvidt Daniel Craig denne aften ville bekendtgøre at han var klar til en ny omgang James Bond.

“Der foregået ingen forhandlinger, og det er fordi alle bare er lidt trætte. Barbara Broccoli er i gang med en anden film. Jeg skal i gang med Othello” og Barbara Broccoli producerer den.”

Craig begynder prøverne på mandag og har brugt den sidste uge at lære skuespillet at kende. Han fortalte også, at der er absolut ingen sandhed er i rygtet om et 150 milllioner dollars-tilbud fra Sony om at medvirke i yderlige to film.

Da han blev spurgt om det berømte “hellere skære håndleddet over”-interview fra sidste år, ønskede Craig at forsvare det. “Når man bliver spurgt 10 meter fra målet i en marathon, om man vil gøre det igen, er svaret oftest: ”Nej, jeg vil aldrig gøre det igen”. Men med de ting jeg får ud af at medvirke i en Bond-film, og den type arbejde det er, er der intet andet job som netop det.”

Hvis jeg skulle stoppe med James Bond, ville jeg komme til at savne det forfærdeligt. Det er en af de mest spændende jobs, man kan få som skuespiller.”

“Måske er jeg nedsættende når jeg siger, at filmindustrien er blevet lidt for baseret på fokusgrupper. Men sådan fungere det ikke på en Bond-film. Det knokler røven ud af bukserne, man bliver færdig med optagelserne, og mindre end seks måneder senere har filmen premiere. Der er ikke tid til fokusgrupper. ”

“Jeg elsker jobbet som James Bond. Jeg får et massivt kick ud af det. Og hvis jeg bliver ved med at få et kick ud af det, vil jeg fortsætte. James Bond er det bedste job i verden.”