”Der kommer en dag” flot fra start

DB - ABLACKDAG (720x326)

Med 48.112 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter i premiereweekenden fik Zentropas nye store drama den perfekte start i de danske biografer.

Det blev en flot premiereweekend for Jesper W. Nielsens  og Søren Sveistrups stort anlagte drama ”Der kommer en dag” med Lars Mikkelsen, Sofie Gråbøl og de to spillefilmsdebuterende drenge Harald Kaiser Hermann og Albert Rudbeck Lindhardt i hovedrollerne. Danskerne tog særdeles vel imod Zentropas film om to brødre på et dansk børnehjem i 60’erne, der tager et modigt opgør med den diktatoriske overmagt på stedet. Således blev der i premiereweekenden torsdag-søndag solgt 41.475 billetter, og når man lægger snigpremierebilletterne oven i, er filmen blot fire dage efter premieren på 48.112 solgte billetter.

Hos Nordisk Film Distribution er der stor glæde over premiereweekendens resultat. Direktør Frederik Honore udtaler:

Det er et kanon godt resultat som vi er meget stolte af. Vi havde håbet, at filmen ville lave ca. 35.000 billetter i premiereweekenden, så det er klart, at vi er særdeles tilfredse. Der har været en enorm interesse for filmen, og vi oplever, at den får et fantastisk godt word-of-mouth. Så jeg er sikker på, at den kan få et langt og godt liv i biograferne og blive en af årets must-see film herhjemme.