“Doctor Strange” åbner med magiske $86,0 mio. internationalt

Marvel's DOCTOR STRANGE..Kaecilius (Mads Mikkelsen)..Photo Credit: Film Frame ..©2016 Marvel. All Rights Reserved.

Marvel har slået til igen. Den seneste film fra det succesfulde filmstudie, ”Doctor Strange”, åbnede med $86,0 mio. på de internationale markeder. Det er 50% bedre den international åbning på “Ant-Man,” 37% bedre end “Guardians of the Galaxy,” og 23% bedre end “Captain America: The Winter Soldier.”

Det er et fantastiske stærkt resultat, i betragtning af at ”Doctor Strange” ikke er så kendt som andre tegneserie-karakterer.

Det er et fantastiske stærkt resultat, i betragtning af at ”Doctor Strange” ikke er helt så kendt som andre tegneserie-karakterer.

“Doctor Strange” har Benedict Cumberbatch, vores egen Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, og Rachel McAdams i de væsentligste roller. Filmen er instrueret af Scott Derrickson.

Filmen åbner først i USA næste fredag. Ingen tvivl om at ”Doctor Strange” er savnet i USA denne weekend, for der var ikke meget at råbe hurra for.

Tom Hanks-filmen ”Inferno” åbnede nemlig denne weekend i USA, og indspillede beskedne $15,0 mio. Det var ikke engang nok til at placere filmen på førstepladsen. Det ligger milevidt fra åbningerne på det øvrige Dan Browns romaner. ”The Da Vinci Code” åbnede med $77,1 mio. i 2006 og ”Angels & Demons” åbnede med $46,2 mio. i 2009.

Det er ren kollaps, og vi kommer nok ikke til at se flere Dan Brown-filmatiseringer i fremtiden, til trods for filmen foreløbig har indspillet $150 mio. på de internationale markeder. ”Inferno” kostede $75 mio. at producere.

”Inferno” blev modtaget med en 20%-rating på Rotten Tomatoes og en ”B+”-rating på CinemaScore.

”Klovn Forever” har nu afsluttet sin visning i de amerikanske biografer og opnåede en indspilning på formidable $5.700,-. Men sådan går det når man simultanudsender en film i både biografer og på streamingtjenester.

Næste weekend åbner følgende film i USA: ”Doctor Strange”, som nævnt, men også Mel Gibsons ”Hacksaw Ridge” og animationsfilmen ”Trolls” fra DreamWorks Animation.

1kakkals (720x403)