Dødt løb mellem ”It”, Kingsman 2” og ”American Made” i USA

DB - ABLACKIT (720x320)

Hele tre film kæmper om den amerikanske film-hitlistes førsteplads denne weekend.

Det skønnes ”It” vil vende tilbage på førstepladsen med en weekend-indspilning på $17,3 mio. Globalt er gyser-fænomenet oppe på $553,1 mio.

”Kingsman: The Golden Circle” og Tom Cruise-filmen ”American Made” er lige i hælene på ”It”, med en indspilning på hver $17,0 mio. ”Kingsman: The Golden Circle” er nu oppe på $192,9 globalt efter de første 10 dage.

”American Made” modtog en 87%-rating på Rotten Tomatoes og en ”B+”-rating på CinemaScore. ”American Made” har haft en noget forsinket premiere i USA, i forhold til resten af verden. Globalt har filmene til dato indspillet $81,7 mio.

Da resultatet er så tæt, vil den endelige rækkefølge først kunne afgøres mandag morgen.

Men en ting er helt sikkert: Niels Arden Oplevs ”Flatliners” er åbnet langt under forventningerne. Filmen indspillede $6,7 mio. i weekenden.

Filmen blev simpelthen slået ihjel af kritikerne. 0%-rating hos Rotten Tomatoes, dog er det gået en smule bedre med publikum, som har givet filmen en ”B-” på CinemaScore.

Næste weekend åbner følgende film i USA: Denis Villeneuves ”Blade Runner 2049” med Ryan Gosling og Harrison Ford, animationsfilmen ”My Little Pony” og Hany Abu-Assads ”The Mountain Between Us” med Edris Elba og Kate Winslet.

1a5 (720x448)