Efter 20 år: Biografdirektør stopper

Kim Brochdorf har været direktør for CinemaxX al den tid, kæden har været i Danmark. Nu stopper han med udgangen af november (Foto: Presse)

Den succesrige biografkæde CinemaxX skal have ny direktør. Med udgangen af november måned stopper Kim Brochdorf – han har siddet som direktør for koncernens danske afdeling i de 20 år, CinemaxX har været virksom i Danmark.

“Det har været 20 uforglemmelige år, men nu skal der ske noget andet i mit liv. Jeg er ved at nå den alder, hvor man siger, at hvis man skal nå en stor ting mere, så er det ved at være tid,” udtaler Kim Brochdorf til netmediet Kulturmonitor.

CinemaxX har biografer i København, Odense og Aarhus, og Kim Brochdorf er overordnet tilfreds med situationen lige nu, trods corona-krise og nedlukning i foråret, siger han til mediet:

“Generelt er mit klare indtryk, at danske biografer – deriblandt også Cinemaxx-biograferne – klarer sig langt bedre end de skrækscenarier, vi ser i udlandet. Det hænger selvfølgelig også sammen med, at dansk film er en enorm drivkraft for de danske biografer.”

Kim Brochdorf repræsenterer Premiereforeningen i Danske Biografers bestyrelse.