Få Roomservice i biografen

Hvis man som gæst er ude i god tid, kan man bestille sodavand og popcorn til at stå klar ved sit sæde, når filmen i FORMAT Biograf i Ballerup går i gang (Pressefoto: FORMAT Biograf)

De danske biografer udvikler løbende deres komfort, teknik og service overfor gæsterne.

Senest har biografen FORMAT Biograf i Ballerup lanceret “Roomservice” i biografen. Her kan man undgå kø ved kiosken, og risikoen for at tabe et bæger popcorn elimineres:

Som gæst køber man nemlig ydelsen, når man køber sine billetter til filmen. Her kan man vælge mellem tre forskellige menu-størrelser, bestående af sodavand og popcorn – og prisen er ikke højere, end hvis man køber menuen selv i kiosken.

“Vi udviklede konceptet for at løfte biografoplevelsen yderligere, fordi Atmos og 4K efterhånden er ved at være standard. Med Room Service tilbyder vi en reel luksus-oplevelse, som gæsterne ikke kan få hjemme i deres egne stuer,” siger Mads Viktorius, medejer af FORMAT Biograf.

De to ejere, Mads Viktorius og Jan Boye Thomsen, åbnede FORMAT i 2021, og de har løbende bestræbt sig på at løfte biografoplevelsen, understreger de.

“Roomservice er helt nyt i Danmark – ingen har gjort det før os. Vi ønsker at levere et luksuriøst ekstratilbud til de af vores biografgæster, der gerne vil slippe for at balancere med popcorn og sodavand,” siger biografdirektør Jan Boye Thomsen.

Ordningen er trådt i kraft i dagene op til påske.