Fænomenale ”Black Panther” nu oppe på $704 mio. globalt

DB - ABLACKBLACK (720x331)

Ryan Cooglers fænomenale superheltefilm, “Black Panther”, fortsætter med at overgå selv de mest optimistiske forventninger. Filmen har i anden-weekenden indtjent $108,0 mio. i USA. Det bringer den amerikanske indtjening op på over $400,0 mio. de første 10 dage i de amerikanske biografer. Det overgås kun af ”Star Wars: The Force Awakens”.

Internationalt er filmen foreløbig indtjent $304 mio., hvilket bringer den globale indtjening op på $704,0 mio.

Blandt de øvrige nye film i de amerikanske biografer denne weekend var komedien ”Game Night”, med Jason Bateman and Rachel McAdams. Filmen indspillede $16,6 mio. over weekenden.

Filmen er instrueret af John Francis Daley og Jonathan Goldstein, og følger et ægtepar som oplever en aften, i venners selskab, udvikle sig til et ægte mord-mysterie.

Filmen blev modtaget af en flot 81%-rating på Rotten Tomatoes og en ”B+”-rating på CinemaScore.

Sci-fi filmen ”Annihilation”, som Netflix har købt alle rettigheder til uden for USA, åbnede med beskedne $11,0 mio.. Filmen modtog en ”C”-rating på CinemaScore, så publikum vrænger på næsen af filmen. Den lever danske biografejere lykkeligt uden. Fint, hvis Netflix kan udvikle sig til samme skraldespand for biograferne, som videoen i 1980’erne.

Næste weekend åbner følgende film i USA: Actionfilmen ”Death Wish” med Bruce Willis og spionfilmen ”Red Sparrow” med Jennifer Lawrence.

1a3 (720x441)