”Fantastiske skabninger” åbner med magiske $75 mio. i USA

DB - ABLACKsFANTASTISK (720x328)

Harry Potter-skaberen, J.K. Rowling, kan stadig tryllebinde biografpublikummet.

Harry Potter spin-off ”Fantastiske skabninger… og hvor de findes”, efter et manuskript Rowling, strøg direkte ind på førstepladsen i USA med en indspilning på magiske $75,0 mio.

”Fantastiske skabninger… og hvor de findes” modtog en ”A”-rating fra CinemaScore, hvilket er en vigtig test for Warner Bros. og Rowling, er lurer på at producere yderligere fem film, som foregår årtier før Harry Potter.

Filmen, som har kostet $180 mio. at producere, forventes at indspille yderligere mindst $200 mio. fra de internationale markeder i åbningsweekenden.

”Fantastiske skabninger… og hvor de findes” modtog en 76%-rating fra Rotten Tomatoes.

”Edge of Seventeen” åbnede med $4,8 mio., hvilket er langt under forventningerne om at filmen ville åbne med mindst $10 mio. Filmen har kostet 9 mio. at producere.

Filmen har Hailee Steinfeld i hovedrollen som en usikker teenager, der oplever sin veninde forelsker sig i hendes bror. Filmen er instrueret af debutanten Kelly Fremon Craig. Blake Jenner og Woody Harrelson er ligeledes på rollelisten.

”Edge of Seventeen” modtog en ”A-”-rating fra CinemaScore og en fantastisk 95%-rating fra Rotten Tomatoes.

“Bleed for This” klarede sig endnu dårligere, med en indspilning på beskedne $2,5 mio. Filmen har Miles Teller i hovedrollen som bokseren Vinny Pazienza, som forsøger et comeback efter et frygteligt uheld.

”Bleed for This” modtog en ”A-”-rating fra CinemaScore og en 63%-rating fra Rotten Tomatoes.

Næste weekend åbner følgende film i USA: Robert Zemeckis’ romantiske drama ”Allied” med Brad Pitt og Marion Cotillard, Billy Bob Thornton genoptager sin ikoniske rolle i ”Bad Santa 2” og Disneys nye animationsfilm ”Vaiana”.

1aksks (720x409)