”Far til fire på toppen” gik helt til tops

DB - ABLACKFARTIL (720x334)

– og blev den mest sete film i de danske biografer henover vinterferiens uge 7.

I vinterferiens uge 7 har 124.010 danskere været i biografen for at opleve den opdaterede, Far til Fire film, der med nyt cast og instruktør har begejstret både publikum og anmeldere.  I alt har filmen allerede nu solgt 161.715 billetter

Filmens producent Henrik Møller-Sørensen udtaler ”Jeg er lykkelig over, at publikum har taget så godt imod vores nye film. Vi var jo selv overbeviste om, at vi virkelig havde lavet en god film, men at både anmeldere og publikum bakker så imponerende op, kan man kun blive både glad og stolt over”.

I ”Far til fire på toppen” spiller Martin Brygmann far og Thomas Bo Larsen er Onkel Anders. Og det nye børnecast med Elton Rokahaim Møller i spidsen som Lille Per har turneret landet rundt i hele vinterferien, hvor de blev modtaget med jubel i biograferne af de mange fremmødte fans.

Alle er bange for noget. Også Far. Han lider nemlig forfærdeligt af højdeskræk. Og for at han ikke skal takke nej til et nyt arbejde på 27 etage, der ellers vil kunne redde familien fra at skulle flytte til en anden del af landet, beslutter familien sig for at tage til Norge og få kureret hans højdeskræk. Men snart viser det sig, at Fars højdeskræk ikke er det eneste de kæmper imod.

Far til fire på toppen er indspillet i Danmark og Norge.