Film for hele familien i sommerferien

DB - ABLACKFAMILIEFILM (720x346)

Gud forbyde vi får dårligt vejr i sommerferien, men skulle der alligevel komme nogle regnvejrsdage, er det da betryggende at vide man kan henlægge familiehyggen til biograferne.

Over sommeren byder biograferne ind med hele seks nye film for hele familien.

SIG DET ER LØGN LUIS (Premiere 7. juni)

FAMILIE - LUIS (720x347)

 

Christoph Lauenstein og Wolfgang Lauenstein står bag sci-fi familiefilmen ”Sig det er løgn Luis”. Vi følger den 12-årige Luis, hvis tilværelse ikke er helt normal. Hans far er ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden. Et hæsblæsende eventyr tager sin begyndelse da tre aliens pludselig lander i baghaven… Niels Olsen, Jonathan Spang, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorf har lagt stemmer til den danske version.

JUNGLE-BANDEN (Premiere 7. juni)

FAMILIE - JUNGLE (720x339)

Maurice ser måske ud som en pingvin – men indeni er han en ægte tiger! Og han er den mest klodsede Kung-Fu mester nogensinde. Sammen med sine venner i junglebanden, har han til hensigt at opretholde ro og orden i junglen, som hans mor gjorde det før ham. Men Igor, en ond koala, vil ødelægge junglen en gang for alle, hjulpet af sin hær af fjollede aber. Filmen som er instrueret af David Alaux, udsendes selvfølgelig med dansk tale.

FAR TIL FIRE I SOLEN (Premiere 26. juni)

FAMILIE - FARTILFIRE - Kopi (720x335) 

Og så er dansk films mest succesfulde franchise tilbage med et nyt afsnit i den uendelige historie om ”Far til Fire”. Filmen er den attende film i serien. Familien er rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov… På rollenlisten finder vi Martin Brygmann, Thomas Bo Larsen, Elton Rokahaim Møller, Laura Lavigne Bie-Olsen, Mingus Hellemann Hassing, Coco Hjardemaal, Peder Thomas Pedersen, Maria Erwolter og Jannie Faurschou. Instruktionen har Martin Miehe-Renard stået for.

HOTEL TRANSYLVANIA 3: MONSTERFERIE (Premiere 12. juli)

FAMILIE - TRANSYLVANIA (720x336) 

Amerikansk computeranimation hører også med til en vellykket filmsommer. Vi skal atter til Transylvanien. Mavis overrasker Dracula med en familierejse på et luksuriøst krydstogtskib, så han kan tage en ferie fra arbejdet med at give alle andre en ferie på hans hotel. Men resten af Draculas venner kan ikke modstå fristelsen og tager med. Det bliver en ferie verden aldrig har set mage. Adam Sandler, Steve Buscemi, Kevin James, Selena Gomez og Mel Brooks har lagt stemmer til, under Genndy Tartakovsky kyndige vejledning.

BIEN MAJA 2 (Premiere 26. juli)

 FAMILIE - MAJA (720x345)

Noel Cleary, Sergio Delfino og Alexs Stadermann kommer med efterfølgende til filmen om den lille, vakse bi, Maja. Maja tager på et nyt eventyr med sine trofaste venner – Den dovne bi Willy, græshoppen Flip og den unge hveps Stik. Filmen er selvfølgelig med dansk tale.

THE INCREDIBLES 2 (Premiere 30. august)

FAMILIE - INCREDIBLES (720x344)

Og endelig afsluttes den sommeren med et sandt brag: Pixar-filmen ”The Incredibles 2”, instrueret af veteranen Brad Bird. Mr. Incredible og Elastigirl deles denne gang op, da moren skal på en vigtig superhelte-mission, mens farmand må blive hjemme og passe familiens yngste medlem, Jack-Jack. En mission, der viser sig langt sværere end at redde verden. Samuel L. Jackson, Holly Hunter, Catherine Keener, Isabella Rossellini og Craig T. Nelson har lagt stemmer til den originale amerikanske version.