Flot skuespil i “Undtagelsen”

Amanda Collin, Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic og Lene Maria Christensen får fremragende anmeldelser for deres skuespil i “Undtagelsen” (PR-foto Erik Zappon)

Der er udelukkende ros fra anmelderne til de fire bærende skuespillere i filmen “Undtagelsen”, der har dansk premiere i dag (2. juli).

Filmen er baseret på Christian Jungersens psykologiske bestseller-drama fra 2004, og den handler om fire kolleger i “Dansk Center for Information om Folkedrab”, hvis samarbejde udvikler sig katastrofalt.

Amanda Collin, Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic og Lene Maria Christensen spiller de fire karakterer, og de danske anmeldere er meget begejstret for deres præstationer.

I Berlingske skriver anmelder Kristian Lindberg:

“Det er kvinderne, der har manegen i »Undtagelsen«, mens mændene er reduceret til rene funktioner som bøddel, kæreste, voldtægtsmand og »hjælpeløs chef«”.

På samme måde er andre anmeldere også begejstret for de fires præstationer. Til gengæld hæfter flere sig ved, at filmen ikke fuldstændig lykkes, og den lander på 3-4 stjerner i de fleste anmeldelser.

Filmen er den ottende i Biografklub Danmarks 2019-2020-sæson. Der resterer to film: “Wild Rose”, der får premiere 23. juli, og “Vores mand i Amerika” med Ulrik Thomsen i hovedrollen. Den får premiere 13. august.