Første anmeldelser af ”Mission: Impossible – Rogue Nation” er overstrømmende

DB - BLACKMISSION (720x335)

De første anmeldelser af ”Mission: Impossible – Rogue Nation”, som får dansk biografpremiere 30. juli, er overstrømmende. Rating på Rotten Tomatoes er pt. hele 98%. Det er en sensationel høj rating, genren taget i betragtning.

Det ligner en ny sejr for Tom Cruise, som endnu engang formår at fastslå sin status som verdens mest succesfulde skuespiller. Christopher McQuarrie har instrueret og blandt de øvrige medvirkende møder vi Simon Pegg, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin og Ving Rhames.

I den femte film i serien arbejder Ethan Hunt fortsat for det tophemmelige IMF (Impossible Missions Force), der desværre ikke er lige så hemmeligt, som det burde være. Syndikatet, en international, forbryderisk organisation, er på sporet af agenterne, som de har tænkt sig at udrydde én efter én. Situationen sender naturligvis Hunt og Co. ud på endnu en umulig opgave.

Foreløbig har filmen modtaget 24 positive anmeldelser og kun en enkelt anmelder har fået det forkerte ben ud af sengen.

Her er uddrag af nogle af de første anmeldelser:

“Den mest tilfredsstillende, gribende og intelligente film i serien. Action-scenerne er storslåede.” –Tim Grierson, Screen International.

“Filmen understøtter det faktum, at Tom Cruise er indbegrebet af en action-stjerne. Med al respekt for 007, men ingen gør det pt. bedre.” –Sean O’Connell, CinemaBlend.com

”Nogle af årets bedste action-sekvenser – en filmisk spændende tur i den mest positive forstand.” -Jordan Hoffman, Marshable.

Jeg nød filmen fra start til slut” –Drew McWeeny, HitFix.

Næsten nonchalant den bedste i franchisen.” – Ian Nathan, Empire Magazine.