Første indblik i storfilmen “Retfærdighedens Ryttere”

Nicolas Bro, Lars Brygmann, instruktør Anders Thomas Jensen, Mads Mikkelsen, Andrea Heick Gadeberg og Nikolaj Lie Kaas er de centrale figurer i filmen “Retfærdighedens Ryttere”, der får premiere til december (Foto: Anders Overgaard – Zentropa)

Lige nu går filmen “Druk” af Thomas Vinterberg sin sejrsgang i de danske biografer.

Mere end en kvart million danskere har løst billet til filmen i løbet af de første to uger, hvilket gør den til den absolut største billetsælger for biograferne efter corona-genåbningen.

Men i løbet af få måneder er der udsigt til endnu et gensyn med Mads Mikkelsen. Det sker, når filmen “Retfærdighedens Ryttere” efter planen får premiere 18. december.

Der er tale om en film instrueret af Anders Thomas Jensen, der også har skrevet manuskriptet til fortællingen om fire mænd, man vist godt kan kalde umage – både i deres eget, hinandens og andres selskab.

Nu har Zentropa, der er producent på filmen, frigivet den første trailer, som kan ses her.

“Retfærdighedens Ryttere” minder en hel del om de film, Anders Thomas Jensen tidligere har været involveret i; der er både genkendelighed fra “Blinkende Lygter”, “De grønne slagtere” og “Mænd og Høns”, som Jensen – i lighed med til denne – har været involveret i.