Frederik Juul ny distributionschef i SF Studios

DB - ABLACKJUUL (720x323)

SF Studios har ansat en gammel kending i filmbranchen, Frederik Juul, som deres nye Head of Theatrical Distribution i Danmark.

Frederik Juul har en lang karriere indenfor marketing, PR, kommunikation og salg bag sig. Frederik har gennem årene arbejdet for blandt andet BT, reklamebureauet Propaganda McCann, Sandrew Metronome Filmdistribution som GM (2006-2011), dernæst som direktør for NF Live under Nordisk Film og siden 2014 som Account Manager hos Kommunikationsbureauet København.

Frederik Juul udtaler: ”Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til filmens fantastiske verden hos SF Studios. Gennem vores samtaler har jeg fået et positivt billede af organisationen, og de forventninger man har til SF Studios fremtid. Jeg ser meget frem til at møde mine nye kolleger.”

Frederik Juul påbegynder arbejdet 15. maj.