Fremtidens biograf åbner i Field’s 13. august

DB - BLACK - Kopi - Kopi - Kopi - Kopi - Kopi - Kopi - Kopi - Kopi (720x334)

Nordisk Films nye biografer i Fields åbner først 13. august, men specielt inviterede fik i dag muligheden for at smugkigge de nye herligheder. Som man kan se af billedet, skete det cirka 50 meter over jorden.

Biografen indeholder 9 state-of-the-art biografer, med alt til faget hørende: Dolby-lyd, digitale projektorer, og 3D i fire sale. Derudover vil tre af salene præsentere billeder i 4K-kvalitet og den største sale er udstyret med Dolby Atmos og laserprojektion.

Direkte fra Field’s indkøbscenter er der adgang til biograferne gennem en kæmpe gangbro som forbinder biograf og center. Biografen vil give Field’s et kraftigt boost til centerets aften-økonomi, hvor man i Field’s restauranter kan nyde et måltid mad, før eller efter filmen.

Det første der møder gæsterne er en stor lys, yderst rummelig foyer, med store vinduesfacader på to sider. Fra central placering er der adgang til samtlige sale.

Salene varierer i størrelse fra 84 pladser i de mindste biografer, over 127 og 194 pladser i mellemkategorien, til 423 pladser i største biograf. Største biograf har et lærred på 152 m2.

Samtlige biografer er indrettet for optimal tilskueroplevelse: Mørke sidevægge med integreret belysning, stadium seating, og behagelig siddepladser i Nordisk Film Biografers røde signature-stole, hvor ryggen kan vippe, alt efter gæstens behov for optimal siddestilling. I største sal er tilmed en VIP-række, hvor der parvis er placeret borde mellem stolene.

Biografen har et imponerende reklamedisplay på facaden ud mod Fields, metro- og togstation, som ligger kun et stenkast derfra. Derudover har biografen parkeringspladser i kælderen, som via elevator eller trapper har direkte adgang til biograferne. De traditionelle papirplakater er iøvrigt blevet afløst af displays med moving posters overalt i foyerområdet.

Biografen er også den første i Danmark som helt har sløjfet det traditionelle billetkontor. Billetter købes via automater, hvis man da ikke allerede har foretaget billetkøbet hjemmefra. Der er dog fortsat mulighed for traditionelt billetkøb fra kasserne i det store concessionsområde.

Med biografens placering, kun en halv times togtur fra Malmø C, vil biografen helt sikkert også tiltrække svenske biografgængere.