”Fast & Furious 7” skaber filmhistorie

DB - BLACKFURIOUS (720x334)

Aldrig i Universal Pictures’ historie, har en film indspillet så mange penge så hurtigt som ”Fast & Furious 7”. Filmen indspillede fantasiske $60,6 mio. i anden-weekenden og er nu oppe på $252,5 mio. i USA. Globalt er filmen oppe på $800,5 mio. på kun 10 dage. En milliard dollars er i sigte og filmen vil dermed tilslutte sig det eksklusive selskab på kun 19 film i historien, som har nået de højder.

Filmen har også på kun 10 dage slået totalindspilningerne på alle de tidligere ”Fast & Furious”-film. Den sidste i serien indspillede $238,7 mio. i USA og $787 mio. globalt i al sin tid i biograferne.

Eneste nye film i de amerikanske biografer af betydning var ”The Longest Ride”, som indspillede $13,5 mio. over weekenden. Filmen er et romantisk drama, baseret på en bog af Nicholas ”The Notebook” Sparks.

”The Longest Ride” modtog en ”A”-rating af CinemaScore og en 29%-rating af Rotten Tomatoes. Som det sædvanligvis er med en Nicholas Sparks-filmatisering, elsker publikum den, mens anmelderne hader den.

Kvinder repræsenterede hele 80% af premierepublikummet og 43% var over 34 år. Filmen har kostet $40 mio. at producere.

Næste weekend er eneste nye film i USA, af interesse for danske biografejere, komedien ”Paul Blart: Mall Cop 2”.

1jjdjd (720x472)