GLORIA har renoveret sin biografsal

GLORIAs eneste biografsal, Salen, har efterhånden mange år bag sig, og visse forbedringer var stærkt tiltrængt. Salen er over sommeren blevet renoveret med både store forandringer og fine detaljer; en ny og stejlere trinopbygning, som sikrer optimalt udsyn til lærredet fra alle pladser, nyt gulvtæppe, lækkert trinlys, effektiv køling og ikke mindst nye flotte biografstole. Derudover er der blevet sagt farvel til de bordeaux-farvede vægge fra 90’erne, og salen er blevet malet stilfuldt og enkelt matsort.

Med de nye behagelige biografstole er der nu plads til 84 gæster. Renoveringen af GLORIAs biografsal blev gennemført med støtte fra Københavns Kommune og Det Danske Filminstitut.

Gloria biografen ligger på Rådhuspladsen 59 i København og biografen er indrettet i kælderen i det hedengangne ABCinema´s sal D. ABCinema lukkede 31. marts 1989, men D salen blev aldrig helt lukket af Nordisk Film, idet biografen blev brugt som særarrangements-biograf under navnet “Biffen” i nogle år.

Marts 1995 åbnede distributionsselskabet Gloria film biografen under navnet Gloria. I dag ejes biografen af Anders Simonsen.

Gloria er en af de 11 biografer i Danmark der modtager Artcinema støtte fra Det Danske Filminstitut og biografen er medlem af Europa Cinemas.

Vil du vide mere om Gloria eller andre biografers historie så besøg Biografmuseet.dk