“Gods of Egypt” skuffer i USA

GodsOfEgypt_DOM_Trailer2_1080pV2 1067.tif

Lionsgate håbede at kunne gøre “Gods of Egypt” til deres næste store franchise. Den drøm døde i denne weekend, da den $140 millioner dyre film åbnede i USA med skuffende $14 mio.

Filmen ser ud til at blive en af årets største flops, og der kommer med garanti ingen 2’er. Filmens skuffende åbningen demonstrerer med al tydelighed de problemer Lionsgate har med at finde erstatninger for ”Hunger Games” og Divergent”-franchises.

Filmen, som har Nikolaj Coster-Waldau og Gerard Butler i hovedrollerne, kæmper også internationalt for overlevelse. Filmen indspillede $24,2 mio. i hele 68 lande.

”God of Egypt” modtog en sølle ”B-”-rating fra CinemaScore og en endnu mere sølle 13%-rating fra Rotten Tomatoes.

Der var desværre heller ingen opmuntring at spore fra den anden af weekendens nye film. ”Eddie the Eagle” åbnede med $6,3 mio.

“Eddie the Eagle”, som har kostet $23 mio. at producere, fik en fin ”A”-rating fra CinemaScore og en flot 73%-rating fra Rotten Tomatoes.

Mens der altså intet guddommeligt var over ”Gods of Egypt”, fortsætter ”Deadpool” sin sejrsgang. Filmen indspillede $31,5 mio. over weekenden og har nu oppe på $285,6 mio. totalt i USA.

”Kung Fu Panda 3” viser pæn ’staying power’ og er nu oppe på en indspilning på $128,4 mio. i USA.

Næste weekend åbner to film af interesse for danske biografejere: Terrence Malicks stjernefyldte drama ”Knight of Cups” og action-filmen ”London Has Fallen”, i hvilken Gerard Butler får en ny chance for at bevise han er lønningschecken værd. Derudover får Disneys ”Zootopia” endelig premiere i USA.

1ASKDJS (720x489)