Gyseren “A Quiet Place” knuser al konkurrence med åbning på $50,0 mio. i USA

DB - ABLACKPLACE (720x323)

John Krasinskis thriller/gyser ”A Quiet Place”, åbnede med fantastiske $50,0 mio. Det er langt over forventningerne, og en af den bedste åbninger nogensinde for en gyser.

Det er også en vigtig sejr for Paramount og Jim Gianopulos, da det var en af de første film han gav det grønne lys, efter at have overtaget tøjlerne i det kriseramte studie. Det betyder han har haft ansvaret for filmen fra start til slut. Derfor ikke noget med at ryste på hånden og sælge til Netflix. Næh, den skulle sørme i biograferne. En beslutning Paramount kommer til at tjene stort på. Filmen kostede beskedne $17,0 mio. at producere og viser således allerede sorte tal i regnskabet.

Globalt er filmen oppe på $71 million, og bliver yderst profitabel. Det var den ikke blevet, hvis Paramount igen havde valgt Netflix-løsningen, som selskabet gjorde med ”The Cloverfield Paradox” og ”Annihilation”

I filmen medvirker instruktøren selv overfor hans kone i det virkelige liv, Emily Blunt, samt Millicent Simmonds og Noah Jupe. Filmen følger en familie på fire som må forholde sig i musestille, da den mindste lys kan få dem slået ihjel.

Filmen blev modtaget overvældende af filmanmelderne med en rating på 97% på Rotten Tomatoes. På CinemaScore opnåede filmene en ”B+”-rating, en fantastisk rating for en gyser.

Den grovkornede komedie ”Blockers” åbnede med $21.4 mio. Filmen blev modtaget af en 83%-rating på Rotten Tomatoes og en “B”-rating på CinemaScore.

Filmen handler om nogle forældre der forsøger at forhindre deres fast besluttede døtre i at miste uskylden ved skolens afslutningsfest.

Steven Spielbergs “Ready Player One” klarer sig fortsat godt og er nu oppe på $391,3 mio. i global indspilning.

God biografweekend i USA og hele 36 procent bedre end samme uge sidste år.

Næste weekend åbner følgende film i USA: Brad Peytons actionfilm ”Rampage Out of Control” med Dwayne Johnson og Jeff Wadlows thriller ”Truth or Dare” med Tyler Posey og Lucy Hale.

1a1sjsjl (720x435)