Haslev Bio får nye forpagtere

Den 1. september overtager Sisse og Mads Labuz Andersen forpagtningen af Haslev Bio. De afløser Jan Knudsen, der efter knap 12 år som forpagter går på pension.

Allerede nu vil publikum kunne møde Sisse, idet hun og Jan Knudsen har aftalt en periode frem mod 1. september for uddannelse i biografens forskellige tekniske systemer og overlevering i øvrigt. 

Jan Knudsen har også velvilligt bistået med programlægningen i de kommende måneder, så biografen på bedste vis kan fortsætte, selvom der kommer nye folk til. 

Sisse og Mads Andersen er et yngre iværksætterpar sidst i tyverne og bosat i Haslev. Biografens publikum vil først og fremmest møde Sisse i billetsalget og biografen, mens Mads holder fast i tømrerjobbet og primært vil hjælpe til ”bag lærredet”. 

Jan Knudsen indgik oprindelig aftale med den daværende Haslev Kommune om at overtage ansvaret for Haslev Bio, efter at den i nogle år havde været drevet af kommunen selv.

Jan Knudsen modtog i 2013 Faxe Kommunens Kulturpris. Det hed dengang blandt andet ”at Jan Knudsen fortjener et skulderklap for sin store indsats med at fremme kulturen i Haslev. Han udfører til stadighed et utrætteligt arbejde for at få de nyeste film hurtigt på plakaten, jævnligt som forpremierer”. 

– Faxe Kommune er rigtig glad for at der fundet en god løsning på generationsskiftet, og at nye forpagtere har lyst til og mod på at drive Haslev Bio som et kulturtilbud med en bred målgruppe, siger kulturchef Benny Agergaard. 

– Samtidig vil jeg gerne sige Jan Knudsen et stort tak for hans engagerede indsats og for et godt samarbejde i alle årene, tilføjer Benny Agergaard. 

Jan Knudsen indbyder til afskedsreception den 31. august kl. 14.00 – 16.30. Her bliver de også lejlighed til at hilse på de nye forpagtere.