Hele tre film i tæt kapløb om tronen på den amerikanske top 10 denne weekend

DB - BLACKTREFILM (720x338)

Foto: “Crimson Peak”, “Gåsehud” og “The Martian”

Guillermo Del Toros “Crimson Peak” vandt fredagen som mest sete film i USA, men “Gåsehud” med Jack Black vil sandsynligvis gå af med sejren, når weekenden er ovre. Men man kan ikke afvise at “The Martian” med Matt Damon, fortsat vil være at finde i de højere luftlag på den amerikanske top ti.

Kort og godt: Der bliver kæmpet hårdt om topplaceringen på den amerikanske top 10 denne weekend.

Alle tre film kan nemlig komme i mål med en weekend-indspilning på over $20 mio. respektive.

Hvis “The Martian” skulle vinde, vil det betyde Ridley Scotts film for tredje uge i træk vil være at finde som nummer et.

“Crimson Peak” kom først over målstregen i forbindelse med for-premiererne torsdag aften, hvor filmen indspillede $855,000. Det er en indikation på en weekend-indspilning på mellem $17 og $22 mio.

“Gåsehud” indspillede $600,000 ved for-premiererne og estimatet på weekenden går helt op til $25 mio. Filmen er baseret på R.L. Stines børnebog af samme navn og har Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Ryan Lee og Jillian Bell i de væsentligste roller.

“The Martian” med Matt Damon, om en astronaut strandet på Mars, estimeres til at indspille mellem $22 og $24 mio. i weekenden.

Weekendens tredje nye film, Steven Spielbergs “Spionernes bro”, estimeres til at opnå en fjerdeplads på den amerikanske top 10. Koldkrigsthrilleren med Tom Hanks vil indspille $15 og $18 mio.

“The Martian” går pt. for fulde huse i Danmark, “Crimson Peak” havde dansk premiere i torsdags og hhv. “Spionernes bro” og Gåsehud” vil få premiere i herhjemme henholdsvis 26. november og 28. januar 2016.