Henrik Obel bygger biograf i Nordhavn

DB - ABLACKHENRIK (720x337)

Henrik Obel som i forvejen har bragende succes med sin Big Bio i Herlev, bringer nu sit koncept til Nordhavn i København.

I 2018 får Nordhavn et nyt biografkompleks i verdensklasse, som udvikles midt i Århusgadekvarteret. Biografkomplekset er et resultat af den udlejningsstrategi, som er udviklet til området.

Det nye biografkompleks skal ligge på Hamborg Plads imellem Frihavnstårnet og Portland Towers i Århusgadekvarteret. Der er tale om en biograf på højeste teknologiske niveau, hvor hver sal er indrettet med luksussæder, bedste lyd og billede.

Det er detailhandelsselskabet Nordhavn P/S, som står for udviklingen af detailhandlen i Nordhavn. Selskabet består af By & Havn og NREP. Selskabet har indgået en aftale med Henrik Obel, som i forvejen driver luksusbiografen Big Bio i Herlev, om at være operatør på biografprojekt i Nordhavn.

Luksusbiograf i verdensklasse
BIG BIO Nordhavn bliver en luksusbiograf med bedste komfort i samtlige sale. Alle siddepladser i hele komplekset vil være med elektrisk styrede luksussæder, som individuelt kan indstilles til alt mellem oprejst og liggende position. Biografgæsten vil være sikret en VIP-oplevelse ved hvert eneste besøg, uanset valg af sal.

Big Bio Nordhavn bliver en international lokal biograf
Aftalen med BIG BIO Nordhavn er helt i tråd med strategien. Ønsket er at skabe et rum, der appellerer til samvær, så publikum føler sig godt tilpas, uanset om de befinder sig i biografens foyer, slikbutik eller i selve biografsalene. Nøgleordene er design, æstetik og kvalitet.

Udover at levere filmoplevelser i verdensklasse vil Big Bio Nordhavn være en lokal biograf, som tilgodeser hele områdets behov, fra baby bio til senior bio. BIG BIO Nordhavn vil også have fokus på det lokale erhvervsliv, hvor biografens faciliteter vil kunne benyttes til blandt andet konferencer, produktlanceringer, events med mere.

Kun fantasien sætter grænser for Big Bio og Nordhavn. Der er en stor grad af community-tænkning over planerne, som alt sammen har gjort Henrik Obel og hans team til de oplagte partnere for Nordhavn P/S.