Hitmager bruger biograf til musikvideo

Andreas Odbjerg (foran indgangen) brugte for nylig Bio Mors i Nykøbing som kulisse til en ny musikvideo (Foto: Dorte Eskildsen, Bio Mors)

Nogle mandage er bare anderledes.

Det måtte Dorte Eskildsen, daglig leder af Bio Mors i Nykøbing Mors, indse forleden (17. januar) da mandagen var ved at være omme.

I 7 timer havde den populære sanger Andreas Odbjerg nemlig lagt beslag på biografen, der ligger så smukt ud til Kirkegade.

Med sig havde Odbjerg et hold, der optog scener til en kommende musikvideo til sangen “Blev du fanget af noget?”. Det er en opfølger på adskillige succeser fra hans hånd, blandt andet “I morgen er der også en dag” – som udover at være et stort hit også opnåede at blive optaget i den seneste udgave af Højskolesangbogen.

“Blev du fanget af noget?” blev udgivet tre dage senere, 20. januar, og allerede et par dage senere blev den omtalt for sine kvaliteter i dagbladet Politiken, hvor anmelder Simon Lund blandt andet beskrev den med disse ord:

“Ja, ja, vi ved det godt, men det er for sent nu. Vi er måske lige lovlig pjattede med ham Andreas Odbjerg her på redaktionen. Men det er svært ikke at være det, når fynboen bliver ved med at udsende virkelig, virkelig gode sange.”

Ifølge Dorte Eskildsen havde Odbjergs pladeselskab, Universal Music, udvalgt sig Bio Mors ved lidt af et tilfælde:

“Jeg spurgte hvordan de var kommet på vores bif, og Sandra fra Universal fortalte at de havde googlet biografer og vores var bare den smukkeste,” siger Dorte Eskildsen.

Videoen er endnu ikke udgivet, men via Odbjergs egen Instagram-profil kan man se nogle af optagelserne af den imponerende biografbygning.

Og der er også fyrværkeri til sidst…