Hvad bliver det næste, Spielberg?

?????????????????????????????????????????????

Mens producenten Steven Spielberg synes at have hænderne fulde med kommende film, såsom ”Transformers: Age of Extinction”, ”Jurassic World”, ”When Worlds Collide” og hele 2 nye Tintin-film, er der mere mystik om hans næste projekt som instruktør.

Spielberg har gennem de seneste år været tilknyttet film som ”American Sniper” og ”Robopocalypse”, uden der rigtig er sket noget. ”American Sniper” er Clint Eastwood nu hyret til at instruere og ”Robopocalypse” er udsat på ubestemt tid. Spielberg har dog erklæret, at han en skønne dag håber at skulle instruere den.

Nu er det jo bestemt ikke ligegyldigt hvilke film verdens mest succesfulde instruktør bruger sin sparsomme tid på. Hvis filmen er kommerciel, kan det let blive forskellen på et godt og et mindre godt år for biograferne.

Seneste projekter Spielberg har vist interesse for at instruere, er ”Montezuma” og en genindspilning af ”West Side Story”(!)

”Montezuma” er en episk fortælling om det blodige sammenstød mellem Montezuma og Cortez, da sidstnævnte anførte et spansk felttog ind i Mexico.

”West Side Story” er en genindspilning af Robert Wises film fra 1961, og ifølge rygterne har Spielberg nikket ”ja” til projektet.

”Indiana Jones 5” spøger i øvrigt fortsat i baggrunden.

Vi afventer med tilbageholdt åndedræt den endelige beslutning.

Nedenstående en hitliste for Steven Spielbergs 29 film, baseret på tilskuerantallet i de danske biografer. Ligeledes en graf med den tilskuermæssige udvikling fra ”Dødens gab” til ”Lincoln”. Beklageligvis er tilskuerantallene på ”Duellen” og Sugarland Express” ikke tilgængelige.

DB - SPIELBERG II (562x720)

 

DB - SPIELBERG FINAL (720x400)