Imponerende åbninger i USA

DB - BLACK - GONE GIRL (720x342)

Både ”Kvinden der forsvandt” og ”Annabelle” åbner imponerende i USA.

Efter nogen tids tørke, er der god grund til at lave champagnepropperne springe, i forbindelse med denne weekends åbninger i USA.

David Finchers ”Kvinden der forsvandt”, efter Gillian Flynns bestseller, omsatte $38 mio., med gyseren ”Annabelle” lige i hælene med $37,2 mio.

David Fincher kan glæde sig over karriererens største åbning, idet filmen slår den hidtidige rekordholder, ”Panic Room”, som åbnede med $30 mio.

”Kvinden der forsvandt”, som har kostet $60 mio. at producere, modtog en 87%-rating i Rotten Tomates og en ”B”-rating i CinemaScore.

Gyseren ”Annabelle” risikere at blive overskygget af resultatet på ”Kvinden der forsvandt”, men åbningen var nu lige så imponerende. Filmen har kostet sølle $6,5 mio. at producerer og har positioneret sig som en spinoff til gysersuccesen fra 2013, ”Nattens dæmoner”. Filmen fik, som ”Kvinden der forsvandt”, en ”B”-rating i CinemaScore, men kun en 31%-rating i Rotten Tomatoes.

Weekendens tredje premiere ”The Good Lie”, med Reese Witherspoon fik en limiteret biografpremiere, idet filmen kun blev udsendt i 461 biografer. Filmen indspillede $935.000 de første tre dage. ”The Good Lie” modtog en ”A+”-rating i CinemaScore og en 84%-rating i Rotten Tomatoes.

Næste weekend vælter det ind med nye amerikanske film, som allerede er placeret på de danske biografers premierekalender: Disney-filmen ”Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”, ”Dracula Untold”, ”The Judge” med Robert Downey Jr., ”Kill the Messenger” samt ”Whiplash”.

DB - TOP 10 OK (720x441)