”It” fortsætter med at triumfere

DB - ABLACKIT2 (720x336)

“It” fortsætter med at skabe filmhistorie. Filmen indspillede $60,0 mio. i anden-weekenden og er nu oppe på en global indspilning på $371,3 mio. Ikke dårligt af en film med et budget på $35 mio.

”It” er også årsagen til at faldet i indtjeningen for de amerikanske biografer er reduceret med hele 2 procent. Fra 7 procent til 5. Lur mig om de amerikanske biografer ikke indhenter det tabte og atter i år vil få et fremgangsrigt år, og vil gøre alt hysteriet til skamme. Publikum elsker jo at gå i biografen.

“American Assassin” åbnede med solide $14,8 mio. Filmen kostede $33 mio. at producere.

Filmen er instrueret af Michael Cuesta, og Dylan O’Brien ses i rollen som en CIA-agent som slår sig sammen med en erfaren agent i skikkelse af Michael Keaton, for at forhindre nogle terrorister i at starte en atom-krig. Filmen er baseret på Vince Flynns roman.

”American Assassin” modtog en 35%-rating fra Rotten Tomatoes og en ”B+”-rating fra CinemaScore.

”Mother” af Darren Aronofsky, indspillede skuffende $7,5 mio. og er den dårligste åbning i hovedrolleindhaveren Jennifer Lawrence’ karrierer. Filmen kostede $30 mio. at producere.

Filmen modtog en 69%-rating fra Rotten Tomatoes og en horribel ”F”-rating fra CinemaScore. Publikum hader virkelige den film.

Næste weekend åbner følgende film i USA: ”Kingsman: The Golden Circle”, ”Lego Ninjago Filmen”, ”Battle of the Sexes” og ”Victoria & Abdul”.

1a23 (720x469)