”Jack Reacher: Never Go Back” åbner med acceptable $23,0 mio. i USA

DB - ABLACKTOM (720x327)

”Jack Reacher: Never Go Back” åbnede med acceptable $23,0 mio. i USA. Filmen kostede $60 mio. at producere. Håbet er at Tom Cruise-filmen vil klare sig bedre på de internationale markeder, hvor stjernen stadig er et stort navn. Filmen åbnede med $31,0 mio. på de internationale markeder.

Filmen blev modtaget af en 40%-rating på Rotten Tomatoes og en ”B+”-rating på CinemaScore.

”Jack Reacher: Never Go Back” er en fortsættelse af filmen fra 2012, efter Lee Childs roman. Den originale film åbnede med $15,0 mio. i USA.

“Jack Reacher: Never Go Back” var dog ikke i stand til at besætte førstepladsen på den amerikanske hitliste i sin åbningsweekend. Den ære film til Tyler Perrys ”Boo! A Madea Halloween”. Dette amerikanske fænomen kommer vi dog næppe kommer til at se i danske biografer.

Komedien ”Keeping Up With the Joneses” floppede med en indspilning på beskedne $5,6 mio. Filmen kostede $40 mio. at producere. Filmen har Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm og Gal Gadot i hovedrollerne.

”Keeping Up With the Joneses” blev modtaget af en 18%-rating på Rotten Tomatoes og en ”B-”-rating på CinemaScore.

Ewan McGregors debut som filminstruktør ”American Pastoral”, hvor han selv spiller hovedrollen, åbnede med $151.000,- i 50 amerikanske biografer. Filmen blev modtaget af en 17%-rating på Rotten Tomatoes.

Næste weekend åbner Ron Howards ”Inferno” i USA.

1askskslls (720x409)