James Bond skudt – til 2021

James Bond skulle have haft premiere 12. november, men det er nu udskudt til april 2021 (SF Studios)

James Bond-filmen “No Time to die” ender med at samle støv i mange måneder. Oprindelig var den premieresat til april 2020, men da corona-virus rullede hen over verden i februar-marts, besluttede MGM at skubbe premieren til 12. november.

Men nu har man netop besluttet at udskyde premieren endnu en gang. Dermed får filmen – som det ser ud nu – premiere 2. april 2021, altså et år efter den oprindelige premieredato.

Nyheden blev modtaget med opgivenhed hos Danske Biografer. Til Ritzaus Bureau sagde direktør Lars Werge således lørdag (3. oktober):

“Der var meget store forventninger til, at Bond-filmen kunne sælge hundredtusinder af billetter. Og det er det, vi har brug for lige nu – at sælge mange billetter. Vi har haft en forfærdelig sommer og efterår, og det her hjælper bestemt ikke på det.”

Andre store film er også blevet rykket ud i fremtiden. “Fast & Furious 9” er skubbet til maj 2021, og Disney har annonceret, at film som “Black Widow” og “West Side Story” også først kommer på lærrederne i Danmark i 2021.