Jodie Fosters ”Money Monster” åbner med okay $15,0 mio. i USA

DB - ABLACKMONSTER (720x327)

Jodie Fosters “Money Monster” overgik forventningerne, efter en opsigtsvækkende premiere under Cannes Film Festivalen. Filmen åbnede med $15,0 mio. i USA.

”Money Monster” er dog ikke bare tæt på en top-placering på den amerikanske top 10, som totalt domineres af de to Disney-film: ”Captain America: Civil War” og ”Junglebogen”, som respektive indspillede $72,6 mio. og $17,6 mio. over weekenden. De to film er nu oppe på henholdsvis $941,0 mio. og $828,1 mio. globalt.

Men som nævnt var “Money Monsters” resultat bedre end forventet, når man tager de seneste film I betragtning, som har henvendt sig til det voksne publikum. Filmen åbnede da også på niveau med Spielbergs ”Spionernes bro”. Filmens hovedroller spilles af George Clooney og Julia Roberts, som ikke er stået overfor hinanden siden ”Oceans Twelve” i 2004.

”I en verden med Netflix og andre tilbud, er dramaer og thrillers som henvender sig til voksne, værd at kæmpe for,” fastslår Josh Greenstein, chef for global marketing og distribution hos Sony, og fortsætter: ”Dette er en vigtig sejr for os, da denne type film er blevet er truet race.”

”Money Monster” modtog en ”56%”-rating på Rotten Tomatoes og en ”B+”-rating på CinemaScore.

Næste weekend åbner følgende film i USA: ”Angry Birds – Filmen”, ”Bad Neighbors 2” og ”The Nice Guys”.

De to førstnævnte havde allerede premiere i Danmark i fredags.

1abdcsjdks (720x449)