”Jurassic World” har bidt sig fast i 1. pladsen på den amerikanske top 10

DB - BLACKJURA (720x334)

Hverken “Terminator: Genisys” eller “Magic Mike XXL” lykkes at slå ”Jurassic World” af pinden. ”Inderst inde” viser fantastisk ”staying power” og ”Amy” havde limiteret, men imponerede, åbning.

“Jurassic World” vandt endnu engang publikums gunst med en weekendindspilning på $30,9 mio. Den amerikanske totalindspilning er nu oppe på $558,2 mio.

”Inderst inde” indspillede $30,1 mio. og er nu oppe på totalt $246,2 mio. i USA

”Terminator: Genisys” nåede kun op på $28,7 mio. i åbningsweekenden, hvilket ligger langt, langt under forventningerne til denne $155 mio. dyre film. ”Terminator: Genisys” modtog en ”B+”-rating på CinemaScore og en sølle 27%-rating på Rotten Tomatoes. 62 procent af publikummet var mænd.

Meget bedre gik det ikke ”Magic Mike XXL”, som indspillede 27,1 mio. de første tre dage. Til gengæld har filmen kun kostet $14,8 mio. at producere. Ingen tvivl om ”Magic Mike XXL” vil udvirke magi på producentens bankkonto. ”Magic Mike XXL” modtog en ”A-”-rating på CinemaScore og en 63%-rating på Rotten Tomatoes. 96 procent af premierepublikummet var kvinder.

Dokumentarfilmen om ”Amy Winehouse”, blot slet og ret navngivet ”Amy”, åbnede i kun seks biografer i NY og LA. Filmene indspillede $222.015. Det er en af de højeste åbninger nogensinde for en dokumentarfilm i USA. ”Amy” scorede en imponerende 97%-rating på Rotten Tomatoes.

Næste weekend åbner følgende film i USA: ”Minions”, ”Self/Less” og ”Tangerine”.

1ajsjs (720x428)