“Kong: Skull Island” er ti gange så god som “Jurassic World”

DB - ABLACKKING (720x333)

Adventurefilmen ”Kong: Skull Island”, som får premiere næste fredag i de danske biografer, er blevet modtaget overvældende af tidlige anmeldelser i udenlandske medier. Filmen har pt. en 83%-rating på Rotten Tomatoes.

”Kong: Skull Island” er en ny fortælling om kæmpeaben King Kong.

Handlingen fokusere denne gang på kaptajn James Conrad som samler en gruppe eksperter og sætter kursen mod en fjerntliggende ø i Stillehavet. Ekspeditionen udforskes med fotografen Weaver, Oberstløjtnanten Packard og videnskabsmanden Randa sammen med en række barske bevæbnede mænd.

Efterhånden som de bevæger sig ind over øen begynder en række uforklarlige ulykker at ske, og det går hurtigt op for de overlevende, at de nu er fanget på en øde ø uden at kunne kommunikere med omverdenen og at de i højeste grad er sidste led i øens fødekæde.

I de bærende roller ses Tom Hiddleston, Samuel Jackson, Brie Larson, John C. Reilly og John Goodman. Jordan Vogt-Roberts har instrueret.

Mest begejstret er Varietys anmelder Owen Glieberman, som blandt andet skriver: ”Overraskelsen er ikke kun at ”Kong: Skull Island” er ti gange så god som ”Jurassic World”, men at det er en inciterende og vellavet, spektakulær film.”

Men de øvrige anmeldere lader ikke Glieberman meget efter.

””Kong: Skull Island” er en spændende og visuelt imponerende film fyldt med fantastiske special effects, der bør efterlade publikum klar til at se mere af denne revitaliseret monster-genre.” –Wilson Morales, BlackFilm.com

Et brag fra start til slut, der er fyldt med eye-candy, og filmen har en enestående præstation af John C. Reilly. –Chris Bumbray, JoBlo’s Movie Emporium.

”Ked af det Godzilla, men Kong er i førersædet nu.” –Don Kaye, Den of Geek.

””Kong: Skull Island” er en effektiv monster-film.” –Rosie Fletcher, Digital Spy.

“Så ja, den er fandens god.” –Scott Mendelson, Forbes.

”Alle de nødvendige ingredienser serveres i ideelle forhold, og tiden flyver bare afsted. Noget man sjældent han sige om denne slags film.” – Todd McCarthy, The Hollywood Reporter.

”Forestil dig Steven Spielbergs ”The Lost World”, hvis den var blevet skrevet og instrueret af Gremlins-æraens Joe Dante.” –Robbie Collin, Daily Telegraph.