“Kung Fu Panda 3” nummer et i USA med en åbning på $41,0 mio.

DB - ABLACKPANDA (720x325)

”Kung Fu Panda 3″ indtog uden større besvær førstepladsen på den amerikanske top 10. Filmen åbnede med $41,0 mio., og selvom det er ganske flot, indfriede filmen ikke forventningerne. “Kung Fu Panda 2” åbnede nemlig med $47,7 mio. for fem år siden.

Til gengæld var åbningen i Kina på ”Kung Fu Panda 3” imponerende. Filmen indspillede hele $58,3 mio. og er den største åbning for en computeranimeret film i Kina nogensinde.

”Kung Fu Panda 3” har kostet $145 mio. at producere og modtog en ”A”-rating fra CinemaScore og en 80%-rating fra Rotten Tomatoes.

Beklageligvis var alle weekendens øvrige nye film døde ved ankomsten.

”The Finest Hours” indspillede $10,1 mio. de første tre dage og har kostet $70,0 mio. at producere. CinemaScore gav filmene en ”A-”-rating og måtte tage til takke med en 59%-rating fra Rotten Tomatoes.

Spoof-filmen ”Fifty Shades of Grey” fik slet ikke fat i det amerikanske publikum, filmen indspillede sølle $6,2 mio. over weekenden og måtte bide i støvet med en ”C”-rating fra CinemaScore og en sølle 13%-rating fra Rotten Tomatoes. Eneste formidlende omstændighed er, at filmen kun har kostet $5,0 mio. at producere.

Alejandro G. Inarritus Oscar-håb “The Revenant” er nu oppe på $278,8 i global indspilning, mens “Star Wars: The Force Awakens” nærmer sig to milliarder dollars.

Næste weekend åbner Coen-brødrenes “Hil, Cæsar!” i USA.

1abdefs (720x396)