”LEGO Batman filmen” og “Fifty Shades: I mørket” fører stadig an i USA

DB - ABLACKFIFTY (720x340)

”LEGO Batman filmen” og “Fifty Shades: I mørket” fører stadig an i USA. De to film faldt forholdsvis lidt i deres anden-weekenden og har nu indspillet hhv. $100 mio. og 92,9 mio. i løbet af de første 10 dage i de amerikanske biografer.

Ellers var der gravølsstemning i den amerikanske filmindustri. Ingen af de nye film imponerende på nogen måde og må alle betegnes som flops.

Den roste kinesiske filminstruktør Zhang Yimou’s “The Great Wall”, med Matt Damon, indspillede $18,0 i åbningsweekenden, hvilket er meget beskedent i betragtning af filmen kostede $150 mio. at producere. Til gengæld har filmen til dato indspillet gigantiske $171 mio. i Kina og $54 mio. på de øvrige internationale markeder.

Filmen modtog en 36%-rating på Rotten Tomatoes og middelmådig ”B”-rating på CinemaScore.

Rickie Keens komedie ”Fist Fight” åbnede med $12,0 mio. Filmen handler om en skolelærer som bliver fyret og udfordrer en anden lærer til en slåskamp i skolegården. Den modtog en 32%-rating på Rotten Tomatoes og middelmådig ”B”-rating på CinemaScore.

Og så var der Gore Verbinskis “A Cure for Wellness”, som heller ikke lykkes med at tiltrække tilstrækkeligt publikum til at retfærdiggøre udgiften i forbindelse med produktionen. Filmen indspillede sølle $4,2 mio. og kostede $40 mio. at producere.

I sidste ude måtte Fox ud og undskylde for at have plantet “fake news” i forbindelse med filmens lancering.

”A Cure for Wellness” modtog en 38%-rating på Rotten Tomatoes og middelmådig ”C-”-rating på CinemaScore.

Næste fredag har ingen film af interesse for danske biografejere premiere i USA.

1akslslsl (720x478)